EFLATUN DERGİMİZ ÇIKTI

Ergani Fen Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin çıkardığı bilim ve edebiyat dergimizin ilk sayısı bütün zorluklara rağmen çıktı. Matematik, felsefe, estetik gibi alanların öncüsü olan Eflatun'u (Platon) dergi ismi olarak belirleyen Dergi Kurulu "bilim" ve "edebiyat" başlıklarını önceledi. Fark edeceğiniz gibi "Eflatun" isminde aynı zamanda okulumuzun isminin baş harfleri de yer almaktadır. Bugün ilk sayısı çıkan dergimizin önümüzdeki yıllarda yeni sayıları da çıkacak. Derginin ilk sayısında yazı, şiir ve çizimleriyle katkı sunanlar: Azem Armutoğlu, Betül Balaban, İlyas Nas, Eylül Alınbay, Berkay Güler, Gizem Akmugan, Ümran İpek, Heval Demir, Muhammet Oruç, Muhammet Zümrüt, Ceren Akelma, Civan Ersin, Hakan Çiçek, Zeki Aslan, Engin Demir...

18.06.2023 651