8 MART KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA TİYATRO ETKİNLİĞİ YAPILDI

8 MART KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA TİYATRO ETKİNLİĞİ YAPILDI

Okulumuzda bu özel günü kutlamak, hepimizin kadın haklarına olan bağlılığını ve eşitlik için süregelen mücadelemizi pekiştirir. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz, bu değerli günü kutlamak için gösterdikleri çaba ve katılımları için teşekkür ederim.

11.03.2024 117

Sevgili Öğretmenler, Veliler ve Öğrenciler,

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle, sizleri en içten dileklerizle kutluyoruz. Bu özel gün, kadınların toplumda oynadığı önemli rolü ve katkıları anmak için bir fırsattır.

Okulumuzda bu özel günü kutlamak, hepimizin kadın haklarına olan bağlılığını ve eşitlik için süregelen mücadelemizi pekiştirir. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz, bu değerli günü kutlamak için gösterdikleri çaba ve katılımları için teşekkür ederiz.

Kadınların gücünü, cesaretini ve azmini kutlarken, gelecekte de bu değerleri yüceltmeye devam edeceğimize inanıyoruz. Hepimiz, kadınların toplumumuzda daha fazla fırsat ve eşitlik elde etmeleri için çalışmalıyız.

Bu özel gün vesilesiyle, tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar, okulumuzda bu değerli günü kutlamak için gösterdikleri çaba ve katılımları için tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Ayrıca tiyatro gösterisinin hazırlanması ve sergilenmesinde emeği olan okulumuz Tiyatro Kulubü Öğretmeni Derya KARAKUŞ'a ve gösteriyi başarılı bir şekilde sahneleyen Tiyatro Kulubündeki öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla...

 

11-03-202411-03-202411-03-202411-03-202411-03-202411-03-2024